Thursday, June 23, 2011

Home » , , » Gendang Silat Patani–Batu Kurau

Gendang Silat Patani–Batu Kurau

Salam bahagia kawan-kawan,


Hari ni hanya nak kongsi satu persembahan tradisional gendang silat patani, yang didatangkan khas dari daerah Batu Kurau.. maaf saya lupa nama kampung nya. Persembahan ni telah berlangsung semasa majlis kenduri kahwin sepupu di Kg Expo.

Saya captured sikit-sikit jer sebabnya kad-reader dah hampir full.. Winking smile  so layan jer lah yer…


Aliya memang ralit.... berhantu sungguh gendang silat ni..
note :
ini adalah hasil kerja amatur.. maka video adalah sedikit bergoyang & terdapat banyak gangguan lalu-lalang.. sebab saya malas nak bangun dari tempat saya duduk.. Smile with tongue out


salam kasih sayang,

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .