Thursday, March 24, 2011

Home » » The One About Justice For Arwah Adelia

The One About Justice For Arwah Adelia

I support this.
Untuk bacaan lanjut sila klik pada badge/banner di atas.. atau tekan sini >> The One About Justice For Arwah Adelia

Baca juga di sini ya :

Kes bayi meninggal di pusat asuhan harian sudah semakin menjadi2.. semoga usaha En Nizam & Puan Fariza ini akan membuka mata pihak yang berwajib dan kita semua supaya pihak pusat asuhan anak-anak dapat menambah-baik sistem pemantauan dan pengasuhan anak. Dan ada pembelaan yang sewajarnya untuk anak-anak kita yang tidak berdosa.

Mungkin kome patut baca kaedah pengasuhan anak2 di jepun.. aci cuba klik link di blog Tie ni. Thumbs up  Sure terpegun punya..


salam kasih sayang,kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .