Thursday, March 3, 2011

Home » » Rezeki GA di awal bulan Mar 2011

Rezeki GA di awal bulan Mar 2011

Salam bahagia,

Bulan lepas hanya menang 3.. daripada 3 tu, hadiah percuma self-hosting tu le paling bermakna… bukan pada nilai RM nya.. tapi pada nilai manafaat nya.. sebab sejak dah berpeluang untuk ber’hosting’.. banyak ilmu baru tentang blog dipelajari.. kalo blogspot tu buleh kata dah 80% mahir.. tapi untuk wordpress ni, adeiihh, memang masih terlalu banyak yang perlu di explore…

yang belum singgah & add  http://kakyong.com/, jemput lah singgah yer…

Jom tengok rezeki GA yang ibu menang di awal bulan Mar 2011 ni. Open-mouthed smile


Yang 1st… ini dapat mesej dari MamaYatie di shoutbox pada jam 11 pagi, semalam 2 mar 2011. Winking smile
Keputusan penuh lihat di SINI ya… Winking smile

ni dia si budak comel nan ensem yang cabut nama ibu tu... terima kasih dear...Terima kasih Aisha… Ini adalah kali ke-2 ibu menang hadiah GA dari Aisha.. kali pertama boleh tengok kat sini.
Yang ke-2.. dapat mesej dari Izzatul Iman pulak pada jam 12 tengahari, pada hari yang sama…

Keputusan penuh di SINI. Terima kasih Yan..Alhamdulillah, awal bulan Mar bermula dengan berita gembira. Winking smile  cuma nak mohon maaf pada kawan2, sebab tak sempat nak gigih berBW seperti minggu2 yang sebelum nya.. minggu ini kesibukan di rumah melampaui tahap kebiasaan.. Insya Allah, mulai awal minggu depan akan mula aktif macam biasa..


Dah baca kat sini.. jemput lah singgah ke kakyong.com pula.. Open-mouthed smile


Jangan lupa klik untuk hari ni.salam kasih sayang,

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .