Thursday, October 30, 2008

Home » » 005 Aliya .. 3 bulan

005 Aliya .. 3 bulan

Semasa gambar ini diambil, lagi 2 hari Aliya akan genap 3 bulan. Tapi belum pun genap 3 bulan, aliya dah nak mula main. Aliya dah tak nak baring-baring ajer. Aliya tak nak ditinggalkan sorang-sorang. Aliya nak ibu atau ayah 'sembang-sembang' dengan aliya.
Ayah dah letih asyik nak dokong-dokong aliya.. tu la ayah masukkan aliya dalam 'walker'.. Masya Allah.. suka nya aliya, dapat 'venture' baru.. Abang fikri dengan kakak anis dulu dah nak masuk 4 bulan baru dok dalam walker. Advance betul anak ibu yang ke3 ni..

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .