Friday, November 28, 2008

Home » , » 009 Aliya sejak dah masuk 4 bulan ni..

009 Aliya sejak dah masuk 4 bulan ni..


Aliya dah expert naik 'walker'.. abang fikri dengan Anis dulu, masa umur 4 bulan baru nak 'explore' naik walker, tapi aliya dah expert.. bukan setakat jalan reverse (ke belakang), tapi jalan mengereng cam ketam pun dah pandai.. dah pandai 'aim' barang2 yang nak di capai.. cuma nak bergerak ke depan ajer yang aliya belum pandai.

hatta tempat rak pinggan-mangkuk ibu pun telah menjadi sasarannya.. dah pandai berusaha untuk mengambil barang-barang yang ada di rak tersebut.
Begitu pantas masa berlalu, sedar-sedar aliya juga semakin membesar dengan kemahiran motor yang semakin meningkat. Alhamdulillah.
kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .