Thursday, September 22, 2011

Home » , » DITAMATKAN : Contest Ibu Sihat Anak Riang dilanjutkan sehingga 31 Disember 2011

DITAMATKAN : Contest Ibu Sihat Anak Riang dilanjutkan sehingga 31 Disember 2011CONTEST INI TELAH DIJENAMAKAN SEMULA
SILA RUJUK ENTRY INISalam bahagia buat kawan-kawan,


Alhamdulillah, ada 2 penyertaan yang telah saya terima, Winking smile  walaupun saya tak bersiaran hampir 6 minggu dan memang tak berpeluang untuk membuat promosi dan mengajak kawan2 blog menyertai contest Ibu SIhat Anak Riang. Smile


Antara 2 peserta pertama adalah :
  1. Pija @ Sitisifir10 – anda patut baca ni… Thumbs up
  2. PuanBee  - tips tangan anak nakal agresif 


Memandangkan contest ni penting untuk diri saya sendiri dan juga buat ibu2 dan bakal2 ibu dan mereka yang bakal berkeluarga.. maka saya memanjangkan contest ini sehingga 31 Disember 2011.

Insya Allah dalam tempoh tersebut saya berharap dapat lebih banyak ruang dan peluang untuk mempromosikan contest ini. Open-mouthed smile Almaklumlah sekarang ni saya harus mendisiplin diri untuk online di sebelah pagi sehingga sebelum zohor menjelang. Petang sehingga malam saya berehat (ada urusan lain). Winking smile Dan kerana itu, saya panjangkan contest hingga ke akhir tahun.


Saya berharap ramai yang sudi berkongsi pengalaman dan tips kehidupan keluarga bahagia yang menumpu kepada ibu & anak-anak, yang bukan setakat untuk lahiriah, tetapi juga rohaniah.. jadi topik Ibu SIhat Anak Riang ni adalah sangat luas.. apa lagi.. jangan simpan ajer rahsia anda, mari lah sama2 berkongsi.


Dan berita baiknya, penaja SNUUS telah berhasrat menambah hadiah untuk pemenang. Saya akan maklumkan kemudian apa kah hadiah-hadiahnya, sebab saya belum dapat lagi gambarnya.


Ely, penaja Take Me Home – telah pun mengirim kan hadiahnya kepada saya. Telah selamat saya terima pada bulan puasa (Ogos 2011) yang lalu. Namun belum lagi saya buka dan tengok apakah hadiah nya.. nanti ya saya tampalkan gambar nya bila saya dah buka parcel dan snap fotonya. Winking smileSo apa lagi…  jom lah berkongsi. Saya yakin ramai blogger yang terdiri daripada ibu2 yang hebat, positif, professional dan sentiasa optimis dalam kehidupan. Open-mouthed smile salam kasih sayang,
.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .