Wednesday, February 11, 2009

Home » » 043 Tuko layout

043 Tuko layout

teman ni memang cepat jemu.. jadi.. biasa la kan.. kita ni sentiasa berevolusi.. nak tukor ke template yang 3-column.. tapi takut nanti ade plak widget yang hilang.. jadi untuk & buat masa ni teman berpuashati dengan layout yang ini...

Insya Allah.. kalo dah pandai lagi.. maknernyer kena belajor ler... nak tukor ke 3-column..


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

2 kawan ibu yang hebat:

Isa said...

Salam kak yong,

ehm... sejuk mata memandang layout ni... tahniah.

kakyong said...

Isa,
terima kasih.. :)

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .