Monday, August 29, 2011

Home » Selamat menyambut AIDILFITRI buat semua

Selamat menyambut AIDILFITRI buat semuaSalam bahagia kawan-kawan,Bukan sengaja menyepi.. tapi talian telefon dan streamyx di rumah ada gangguan (sudah lebih 2 minggu.) Dah lama report tapi masih belum juga ade perubahan.uhukkk... sedih ni.. rindu benor dengan blog, kawan-kawan blog, kawan-kawan twitter dan kawan-kawan di FB.


ni gigih juga bersiaran guna netbook adik, dari rumah mak. ;)


jadi atas kesempatan yang sebentar ni, saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua kenalan dan kawan-kawan blog, twitter dan FB. 


Saya tak pasti bila akan ada peluang untuk online lagi.. jadi saya mohon ampun maaf atas segala salah silap sepanjang tahun ini. Buat kawan-kawan yang akan beraya pulang ke kampung, semoga selamat dalam perjalanan. 


Contest Ibu Sihat Anak Riang masih ON/berlangsung... saya pun tidak berkesempatan lagi untuk menyemak penyertaan... Ada ke penyertaan ???? :p   p/s :  recycle kad raya tahun lepas jer... tak mampu nak buat kad raya baru... almaklum lah bersiaran guna netbook orang kan...


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .