Tuesday, December 22, 2009

Home » , » DI CARI.. AINUN BINTI YAHYA

DI CARI.. AINUN BINTI YAHYA

INI ADALAH ENTRY SUPER MELEKAT

kes dismiss - AINUN sudah balik rumah, malam 22 Dec 2009..




Details :

Ainun ni anak bongsu daripada 10 adik-beradik. Baru ajer habis UPSR dan tahun depan bakal ke tingkatan 1. Ainun ni kurus tinggi orangnya.. tinggi +-150 cm, berat 35-36kg. Berkulit hitam manis.

Adik kakyong yang bongsu ni telah keluar rumah pada pukul +-11 pagi hari sabtu 19 December 2009. Dan sehingga catatan ini ditulis (Selasa, 22 December 2009), kami sekeluarga masih belum menerima apa2 berita. Makbonda & ayahnde telah bertanya kepada semua kawan-kawan Ainun, namun tiada seorang pun yang tahu ke mana @ di mana Ainun berada.

Kakyong mohon bantuan rakan blogger, walau di mana jua anda berada (Malaysia lah yer..), jika ternampak budak yang dalam foto diatas atau tahu apa2 maklumat, harap kalian dapat maklumkan kami.

Boleh hubungi :

makbonda & ayahnda Yahya Mahmud (Ipoh) 05-2922322
Zukri Yahya (abang Ainun di KL) 017-2038422
Sukhri Yahya (abang Ainun di KL) 012-5336720
Yusri Yahya (abang Ainun di Ipoh) 016-5436059

atau emailkan kepada kakyong72@gmail.com


**n3 ini di UP kan pada 22 Dec 2009, jam 2.30 ptg **



kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

17 kawan ibu yang hebat:

♥cybermummy♥ said...

semoga adik kak yong kembali dengan selamat .

ainiayu said...

semoga ainun dilindungiNya....

Zuhaini said...

semoga kita dapat jumpa adik kak yong kembali.. amin..

MiszMama@Haslinda said...

saye hanye bleh berdoa semoga adik kakyong kembali. sy kt trganu ni. so, sy wakil dr terengganu lah ni yek!

wansteddy said...

harap2 ainun cuma ke rumah kawan2.
semoga adik k.yong selamat.

ps: k.yong wan dah tuka

wansteddy said...

ps; tukar url blog. klik linkname wan yep.

http://wansteddy.blogspot.com/

kalau k.yong xsure, wan dari blog mummynaliya (my lovely doter n me)

yatie chomeyl said...

ya allah, mintak2 tak de apa2 yang buruk berlaku kat adik kakyong dan mintak2 supaya ainun segera di temui..amin

Miela77 said...

iela da wat entri gak kat blog..smlm bw mak g bank, mak ckp nak tunggu malam...ainun nie g mana kak yong..riso iela...tipon abag td.moga dia ada kat area sini gak la...

anamarza said...

Semoga adik Kak Yong berada di tempat yg selamat, sy doakan Kak Yong dapat berjumpa dengan adik Kak Yong Secepat mungkin....

AshAnas said...

mudah2an dia dilindungiNya... kita solat hajat ye smoga dpt jumpa dgn dia blk atau tgerak hati dia nak balik...

ummumishkah said...

Moga dipermudahkan urusan kak yong dan family!

kakyong said...

salam kawan2 semua

terima kasih atas doa.. moga terus doakan semoga Ainun terbuka hati nak balik rumah..

kakyong memang tak tau sebab musabab dia kuor rumah kali ni.. sbb nya dia kuor sehelai sepinggang jer.. kain baju & brg2 dia semua ade kat rumah..

Risau sgt2.. riso kot makan ke dia, tidur kat mana? kalo dia tepon ke rumah & bgtau dia ade kat mana, boleh le di kurangkan sikit rasa kerisauan ni..

takut kalo berlaku perkara2 yg tak tercapai dek akal...

mohon doa dari kalian.. terima kasih.

Mrs. Adz said...

Moga adik kak yong ni akan balik dan lembut hati dia..

Ya Allah,selamatkan la adik kak yong ni..amin..

umi nuha said...

ya Allah, semoga adik kak yong berada dlm keadaan selamat dan kembali ke rumah secepat mungkin.

♥♥syahadah♥♥ said...

semoga di jauhkan dengan benda yang tak baik la kak yong..
semoga dgn doa kawan adik kakyong akan segera di temui

Nadiah Sidek said...

mdh2an adik kakyong blk dgn selamat..ameen

U-jin said...

salam..simpati ngan famili kak yong...smuga dipermudahkan segala urusan utk menemukan adik boongsu k.yong...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .