Thursday, November 4, 2010

Home » » Kak Limah buat malam ku berpurnama penuh

Kak Limah buat malam ku berpurnama penuh

Salam ceria,

Red heartRed roseRed roseRed roseRed rose(read: hati berbunga-bunga.. kali ni lebih sikit bunganya)

sebabnya :
jawapan ibu untuk ujiminda kak limah.. diterima betui mengikut syarat-syarat..

jwpn-ujiminda-kaklimah

tapi ibu tak menang le gelang lipan yg spesel tu.. sebab ibu lambat menjawab…  salah faham.. rupanya ibu menang hadiah gelang lipan tu .... yayy!!!  mekasih kak limah tolong bagi faham... 

ni dia pengumuman dari kaklimah :

result-kaklimah

Insya Allah, ade le ‘gula-gula’ dari kaklimah akan sampai lagi nanti… Terima kasih kak… u really made my night yang kelam menjadi seterang purnama penuh… Open-mouthed smile

Keputusan penuh, sila jengah sini >> Pemberitahuan #8

Yang rasa nak SIGNATURE tu.. sila tinggalkan kat link >> OFFER tu yer… kalo dah cukup kuota ibu akan letak SIGN – “TUTUP” kat tajuk n3 tu.


ni signature utk kaklimah.. harap2 kak limah suka.. buat main bedal jer...




p/s:
apa yg buat ibu DOWN.. bior le ibu sorang menelannya..
Insya Allah, sehari dua ni baik le… lagipun berita gembira dari kaklimah dah kambus sikit kedukaan di hati. Alhamdulillah.



kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .