Sunday, November 21, 2010

Home » » Mood men’cross-stitch’ mari dah…

Mood men’cross-stitch’ mari dah…

Salam ceria,

gambar2 yang ditayangkan ini, adalah hasil kerja masa bulan May & Jun yang lepas.. Alhamdulillah sudah diposkan kepada tuan empunya nya.
yang dibawah ni, ibu lupa nak snap foto selepas disiapkan.. bila dah diposkan baru teringat lupa nak snap hasil yang dah siap… so layan jer lah gambor separuh siap yer.

Actually hampir 5 bulan ibu berehat dari menjahit cross-stitch. Lately ni baru mood datang. Sekarang ni sedang menjahit beberapa bookmark lagi… Insya Allah, 2-3 hari lagi baru siap & ibu akan maklumkan siapa yang bakal memilikinya. Winking smile
kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .