Monday, July 4, 2011

Home » , » Andainya ku mampu dapat sebanyak ini.. ?!!!

Andainya ku mampu dapat sebanyak ini.. ?!!!Salam bahagia kawan-kawan,

Cek ni GTO yang punya… terbeliak mata saya tengok amaun tu.. Confused smile  *cukup untuk cover 10 bulan pinjaman rumah kami *  Tahniah Eyriqazz..


cek dari Nuffnang


Andainya saya dapat generate 3-5% sebulan daripada jumlah ini pun dah cukup bersyukur.. Open-mouthed smile

JIka GTO boleh dapat sebanyak ni setelah hampir 2 tahun berNUffnang.. saya pun mungkin boleh.. yang pasti kena belajar.. kalo tak belajar, tak tahu tips.. mana nak dapat kan… rezeki pun datang bergolek kan..

Cerita penuh pasal cek diatas.. sila refer sini My Biggest Cheque From Nuffnang


p/s
n3 ni hanya sebagai booster untuk diri saya, dan juga kawan blog yang lain.. walau ramai yang kata, berblog untuk suka-suka, tapi tak salah menggunakan ruang & peluang yang ada dengan cara yang betul untuk membuat duit hasil dari berblog, yang pasti berblog & menjana income sama2 memberi kepuasan dalam berblog.. Winking smilesalam kasih sayang,
.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .