Thursday, July 14, 2011

Home » , » Pekena Laksa kedah di Padang Polo, IPoh

Pekena Laksa kedah di Padang Polo, IPohSalam bahagia kawan-kawan,


Ni kejadian minggu lepas.. bawa anak-anak pergi bermain di ‘padang permainan besar’ di Padang Polo..  selalu tu main di taman kecil jer kan..


Sebelum balik, sempat la tapau laksa kedah.. Winking smile  yang ini memang yang terBAEK.. Thumbs up
jemput makan.. Bismillah.. Open-mouthed smile


Memang ada banyak gerai berlori (mini lori – ke apa term orang guna yer??!) yang meniaga di situ.. ade laksa Taiping, laksa Khomsa, .. hmmm laksa apa lagi yer… tapi Laksa Kedah tu memang yang terBAEK.. dari mengandungkan Fikri sampai la Aliya, bila teringin kan laksa… gigih kerah en ayah ke Padang Polo.. Winking smile


p/s
Kalo singgah ke IPoh, jangan lupa cari Laksa Kedah di Padang Polo… boleh la nak beriadah sekali… Open-mouthed smile la ni musim orang dok main lelayang... salam kasih sayang,
..


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .