Saturday, January 16, 2010

Home » , » Blogger We Care T-shirt

Blogger We Care T-shirt



If you CARE, mari lah support usaha ini. RM25 sahaja untuk sehelai t-shirt. Maklumat lanjut sila klik pada banner.




kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

4 kawan ibu yang hebat:

♥cybermummy♥ said...

Kalau shikeen ada acct maybank boleh gak beli . Susah nak transfer duit guna bank lain . service charge dia boleh buat beli T-shirt tu lagi sepasang . huhuu

ibu_arifa said...

bagusnyer ..dah buat t-shirt utk blogger pulak :)

Dak Wan said...

Sokong gak, nanti teman postkan kat blog teman. :)

kakyong said...

ikeen,
nak kakyong orderkan ke? nak saiz apa?
due date 30/1/2010

ibu arifa,
ni tanda sokongan dan sedikit sumbangan utk en megat.. kalo baca n3 di blog hydir mungkin akan dpt baca kesah en megat..

dak wan,
sama2.. terima kasih...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .