Tuesday, January 26, 2010

Home » » Contest Miela77 Aksi Baby Ber'CD'ing

Contest Miela77 Aksi Baby Ber'CD'ing

ENTRI MELEKAT UNTIL 26 JANUARI 2010








2 hari ni (sabtu & ahad) ibu jadi sangat malas nak online, sebabnya line internet tersangat lah SLOW.. nak tunggu untuk loading pun kena tunggu lama. since makngah miela dok insist ibu join contest ni.. so ibu upkan juga n3 ni.. lagipun nak tepek foto jer & tak perlu nak mengarang panjang lebor.



Contest ini akan berlangsung dari 6 Januari (besday ibu ;)) dan berakhir pada 26 Januari 2010 (besday pakngah yg ke37 ni). :D Pada yang nak join contest ni, sila klik pada banner.


Hadiah2 yang ditawarkan juga sangat menarik. Yang nak menambah koleksi CD atau yang baru nak berjinak2 untuk meng'CD'kan anak-anak, meh ler join.

Ni dia foto Aliya beraksi dengan CD nya..





Peserta contest : Aliya Nadhirah binti Sharul Ainal, berumur 1 tahun 6 bulan.


Sekian, terima kasih. jumpa lagi di n3 akan datang.




kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

7 kawan ibu yang hebat:

chekna said...

amboi.. bukan main posing lagi tu..anyway, good luck!!

atty's said...

wow cekcinya ..gudluck kakyong..

MAMASYAZA said...

pozinggg mengancam...gudluck

♥cybermummy♥ said...

tergoda auntie tengok posing aliya :D
Semoga berjaya untuk contest ini . good luck !!!

ummiluqman said...

comel lotegitu..good luck ye

Momma Mia said...

Pergh sungguh bergaya laaa Aliya. Gaya rambut tuh yg mahal.

Good luck yer.

Miela77 said...

Salam...iela daatang menerjah anak sedara ku nieh...good luck eh..pak ngah jadi juri...kena cium dier byk kali nie..

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .