Sunday, February 20, 2011

Home » , » Aliya : the Cilik hair stylist...

Aliya : the Cilik hair stylist...

Salam bahagia,Bior le gambor yang menceritakan nya..


rambut belah kiri.. dah selamat di koje kan nya..


segumpal juga rambutnya,,


muka si cilik yang selamba jer... langsung tak rasa bersalah... 


ni dia si 'mangsa' yang dah cacat....

tengok lah tu.. ade hati lagi nak pose-pose gaya camni... belah sini boleh la nak pose camni...
nota :

Jangan sesekali bior anak main gunting, tanpa di pantau... memula dia buat projek gunting kertas dengan kakak Anis... pastui, dia repair plak rambut dia.... ni baru jer ibu tinggal jap sebab nak buat 'urusan kadho hajat' di bilik air.. kuor2 jer tengok dah jadi camtu...  


tahu plak dia malu.. sejak rambut dah tobek2 ni, kalo nak ikut ayah pergi jalan ( pergi kedai jer), siap pakai tudung lagi.. tahu pulak malu..salam hari minggu,
.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .