Sunday, February 6, 2011

Home » » Uji minda di hari ahad - 6 Februari 2011 ~ SUDAH TUTUP ~

Uji minda di hari ahad - 6 Februari 2011 ~ SUDAH TUTUP ~

Salam bahagia,


Kome nak blog make-over... free...  servis meliputi mencantikkan blog (all-out at your request), meringankan blog, menambah gadjet (max 2 jer)... 


Percuma...  tapi kena buat koje sikit lah yer... kena jawab soklan meneka @ ujiminda....1. Apa nama 'benda' yang dipijak oleh Aliya?

2. Apakah nama barang ini ?3. Pokok yang berada di balik sawit itu adalah pokok.... ?
4. Apa yang ditulis pada papantanda ini?
5. Apa kah benda ini ?Kaedahnya :
  • tinggalkan jawapan di kotak komen
  • boleh jawab 1 kali sahaja
  • tinggalkan link blog


Ujiminda ini akan dibuka sehingga jam 12 tengahmalam.. jika tiada yang meneka dengan betul utk kesemua 5 soalan, ibu akan buka untuk 24 jam lagi... Selamat meneka...


p/s
hari ni akan gigih berBW....salam kasih sayang,
.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .