Wednesday, February 3, 2010

Home » » Contest Seiras Wajah Musim ke 2 - UmmiAbbiQis

Contest Seiras Wajah Musim ke 2 - UmmiAbbiQis

Ini adalah penganjurnya, sila klik banner yer untuk maklumat lanjut.







Contest kali ini, ada 2 kategori ~
1. kategori anak + ibu
2. kategori anak + ayah



Ini dia penyertaan ibu.. Anis + en ayah *pasni kalo sempat leh masuk utk ibu + aliya ;)






panggilan untuk en ayah : AYAH
nama anak : Anis Zahirah binti Sharul Ainal
tarikh lahir : 8 August 2007



Anis dan en ayah memang banyak persamaan. Definitely sesiapa yang jumpa Anis pasti akan cakap 'anak ayah ni..!!' Raut wajah memang sebiji acuan en ayah & yang mahal sekali part dagu tu le. 







kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

12 kawan ibu yang hebat:

temp. housewife said...

aahla K.Yong mmg seiras sgt2 Aliya dgn ayah dia ye.

chem said...

salam,
anak bapak ne .. hehhehe,

fiza said...

Good Luck Kak yong (^_^)

Ani_Za said...

good luck k.yong

♥ Ummi Hanie ♥ said...

yepp..mmg sejibik
gudluck ye kakyong

ummumishkah said...

memang seiras lah du beranak ni..
GOOD LUCK!

Nadiah Sidek said...

good luck kakyong!

Yan said...

yezza... kakyong sipi2 lg nak terkuar list 15 yg terawal..
anyway thanx join contest kite

Suhana Shahril said...

macm fotokopi jer..mujur en ayah xde tocang..hikhik..jgn marah yer..gurau2 ajer

aromatherapy said...

hmm ! really good Informational blog you have..

Advertise Company said...

Another thing you could do is go to maybe a movie premeire or a Broadway opening night and sneak out early to get to the stage door, you will be bound to meet the stars when they are leaving.

ummuabdullahsyaakir said...

memang anak ayah Anis ni...seiras..insya Allah blh menang ni kak...

Good luck Kak yong ^_^

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .