Tuesday, February 9, 2010

Home » » giveaway poin - 1st round for Jan 2010

giveaway poin - 1st round for Jan 2010

Salam ceria buat semua,

here is the point untuk pusingan pertama... ade 3 lagi pusingan. Poin @ mata bulanan akan dikumpulkan (accumulated) dalam mata bulan berikutnya.


BilNama Poin@mata
1 Kak yati NB 35
2 Nadiah Sidek 29
3 Aten 27
4 Syahadah 24
5 Shikeen @ cybermummy 24
6 kak nza 22
7 Su @ Mamasyaza 21
8 Pija @ Sitisifir 20
9 Ummikhayra 19
10 Nuradyani @ temp. house wife 19
11 Rozy 19
12 Yatie Chomeyl 19
13 Umi Nuha @ Anida 17
14 Mombloggersplanet 16
15 Yati xstitch 15
16 Nadnye 14




notes :


  • Ibu perasan ramai yang masuk ke blog ibu menggunakan link di blog kakyati.. so.. susah juga nak decide ni
  • as for yang datang menziarah dari link di momsbloggersplanet, hmm.. yang ini  ibu akan remove.. sebab MBP bukan milik peribadi..






kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

12 kawan ibu yang hebat:

MAMASYAZA said...

wahhh ada poin...hehehe...cam bonuslink lak....lepas ni boleh redeem hadiah....sowwy kak yong, su gurau aje...su kat umah ni...sikecik su yg demam dah makin ok..cuma perlu buat nebuliser lagik 2 x, pagi n mlm nanti...doakan anak su ok ekkk

♥cybermummy♥ said...

ahaks !! dapat 24 bonus point nk kunpul lagi banyak . ngeee!!!

Rozy said...

wah..wahh.. rozy pun tersenarai...
aiii likeee.
makasih kak yong!

Zuhaini said...

aiya.. saya tak termasuk list la.. huhu :(

oh ya, MBP bukan milik peribadi ke..? oh.. saya ingat Kak Ros tu yg punya... bukan eh..?

nza said...

hi.hi.hi...xsngka trsenarai gak upanya.

kakyong said...

su,
semoga si kecik cepat sihat.. jaga jgn tak jaga...


shikeen,
chaiyok...


rozy,
tu lah, rajin berkunjung walau tak komen byk.. ;)

zuhaini,
anda mpunyai 6 poin. kena rajin berkunjung & tinggalkan komen for each n3.. sure boleh masuk senarai... ;)

MBP tu sapa2 pun boleh dtg ke blog kakyong dr link tsbt.. bukan Ros sorg jer,.. my intention is to give credit to individual yg keep coming & leave comment in my blog.. itu ajer.. simple kan.

Nadiah Sidek said...

poin tu berdasarkan jumlah komen ke kakyong?

ummuabdullahsyaakir said...

Emm kak yong,saya tak ada point lagi yea?huhu

sedihnye.

ku kenalah cubalah sedaya upaya utk dapat point

lepas ni ^_^

kakyong said...

nadiah,
tak baca ke n3 giveaway, rasanya dah bgtau camner poin akan dikira... ;)
it's based on both -> referral (kunjungan) + no of komen..

UAS,
anti ada 5 poin.. kakyong letak yg dpt 15 poin yg keatas jer..

ummikhayra said...

yeay yeay ada dalam senarai.. :) hehehhe suka.. Kak yong guna google analytics boleh detect ye ?

ummuabdullahsyaakir said...

O saya baru 5 point yea,terima kasih kak yong ^_^

Nadiah Sidek said...

hihi..tak ingat la kakyong. duk ingat jumlah komen je..tu yg pelik cmne komen nadiah blh byk tu :p

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .