Friday, February 19, 2010

Home » » Juri bidan terjun

Juri bidan terjun

Salam ceria buat semua...

Ingat tak n3 aliya ber'CD' merah... alah n3 contest yg mak ngah miela buat tu ler...


contest tu memang dah overdue.. sampai nak jadi pekasam.. ntah2 ade peserta yang dah lupa & kot2 ade yang majuk kot, sebab lambat sangat mumkan keputusan. Tu ler, mak ngah miela, len kali tak usah soh pak ngah kebet jadi juri.. dia kalo dah ngadap gitar (buat gitar yer,.. bukan main gitar..). *kalo tak caya, nanti ibu tunjukkan bukti foto pak ngah tengah usaha keras siapkan gitar emas pak lang ee.. *

masa kami dok buat makan2 tu pun mak ngah dah minta tolong ibu, tapi ibu pun takde masa nak jengah.. tp petang semalam, ibu spend kan juga masa menjengah.. siap minta en ayah tengokkan anak2.. ibu siap cakap pada en ayah "sian kat orang yg masuk contest ni, dah lama tunggu.."

Mak Ngah miela dah pun umumkan pemenangnyer.. rujuk n3 ni ya.. pemenang



memandangkan makngah miela tak tepek foto2.. samada pemenang @ peserta.. so, ibu yang jadi juri terjun ni, sajerlah menyebok nak tepek foto anak2 comel ni.. *just nak share wajah2 comel ni* .. actually susah juga nak buat penilaian.. rasanya berulangkali ibu review.. rasa nak juling bijik mata dok tengok muka anak2 comel lagi gebu...*tobat tak mo jadi juri dah*


ni dia pemenang nyer... putri mysara wearing white cloth diaper...




ni pemenang ke-2.. Izz Dhani .. (sedap nama nyer..).. very good info given on cloth diapering.. tak caya, sila jengah..




dan yang semua ni pulak antara foto2 yang ibu suka... sweet gitu tengok aksi anak2 ni..

ni tisya (mama tisya's gal)... tengah BF bear-bear dia... :D ;;)




ni plak model lidah, get ready nak masuk pool..




rambut nyer jarang2 tapi senyuman sweet.. spongebob senyum lagi lebor.. ;)



and not to miss.. this baby.. montel sangat2.. kena tanya ibu dia bagi makan apa eehhh...




ini Anas... sopan santun cam anak dara bersimpuh.. pink CD lagi.. ;) *xde salah ehhh anak lelaki pakai pink..*




ni pulak... kalian describe lah sendiri ya... best momento...






p/s :
since ibu yg jadi juri jemputan, so otomatik penyertaan Aliya terbatal... pasni kalo buat contest kena letak syarat gini," adik-beradik dgn tuan punya blog/penganjur tak leh join.." ;)







kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

13 kawan ibu yang hebat:

♥cybermummy♥ said...

hahhaa.. lerr cian aliya dah comel2 posing tak leh nak join lak . kalau ikin ada anak yg pakai CD boleh gak join . huhuhu

Ummi Salsabila said...

comelnye mereka!..bila dpt beli CD tuk aufa n adik ek..teringin juga..

kakyong said...

shikeen,
ibunyer jd juri, ade gak dpt habuan.. ihikk.. ;)

US,
kalo terasa nak beli CD, pm jer lah kakyong.. tak terlambat lagi utk aufa ber'CD', tp kena lah pakat2 dgn abi nya yer...

Nadiah Sidek said...

jadi juri contest bdk2 mmg blh juling mata kakyong..semua comel2..mcm mana tak juling bijik mata nak pilih pemenang..hehe

temp. housewife said...

comei2 baby yg pakai cd tu.

nza said...

alahai tomey2nya....Tahniah kpd pemenang.

unlisted_one said...

salam kenal ya kak yong.

nasib baik ada kak yong jadi juri terjun, nak buat contest ni, bab pilih pemenang memang payah sikit kan.

idah said...

comenya baby2 ni....
congrate to all winners...

kakyong said...

nadiah,
tu la pasal,..


adyani/kak nza,
dah baby mesti lah comel kan... :D

unlisted_one.,
salam kenal.. selalu nampak u komen kat MBP.. terima kasih sudi singgah ke blog kakyong..
memang susah nak pilih pemenang kalo xde guideline.. dah ade guideline tetap payah nak pilih..


idah,
salam kenal.. mekasih

Advertise Company said...

Nice babies...God Bless them..

ummuabdullahsyaakir said...

Comelnya baby pakai CD.Bilalah saya blh pakaikan Hajar cd

kakyong said...

UAS,
order jer dulu.. nanti balik mesia leh amik... brp lama lagi kat mesir...

ummuabdullahsyaakir said...

Tulah,saya ingat nak order dlu mgkn tgh bln 5 nnt sbb msa tu ada kawn2 yg nak balik cuti kat Msia..tgklah nnt mcmna kak.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .