Saturday, July 17, 2010

Home » » mengUPDATE Kakyong's Blogger list

mengUPDATE Kakyong's Blogger list


N3 SUPER MELEKAT.. mungkin sehingga hujung tahun 2010

Salam buat semua,

Sekiranya anda FOLLOW blog CATATAN Ibu & anda dapati link blog anda TIADA di Kakyong's blogger list. Sila tinggalkan pesanan di sini..<-- sila klik




Untuk menyemak, sila klik pada banner di bawah ni. Terdapat beberapa pecahan kategori, iaitu :
  • Mommies Blog I  (1st column)
  • Mommies Blog II (1st column)
  • Mommies Blog  (1st column)
  • Rumah Maya Kakyong  (2nd column)
  • Blog Penulis (2nd column)
  • Masak-masak (2nd column)
  • Jahitan & seni tangan (2nd column)
  • Blog abt Homeschool (2nd column)
  • Blog Tamanan (2nd column)
  • Kawan-kawan juga (2nd column)
  • 2010 friends (2nd column)
  • Blog artis (2nd column)
  • Kedai Online (2nd column)
  • Blogs tip & tutorial (2nd column)
  • Laman Ilmu (2nd column)
  • Blog about HEALTH
Pada yang baru FOLLOW kakyong pada tahun 2010, sila semak pada list 2010 friends ...... ada a few mommies yang baru follow  in 2010 tapi actually dah kenal lama, so your link mungkin ada dalam Mommies Blog (salah satu antara 3)...


sila klik banner ni utk semak link anda




kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

35 kawan ibu yang hebat:

Wansteddy Tales said...

bloglist lama hilang ke k.yong? tp confirm link blog mummynaliya.blogspot dah tak valid. wan dah delete. huhu... kalau sudi add link blog baru wans yep wansteddy.blogspot :)

atty's said...

rajin kak yong..menhapdet list..kty ingat nak buat gak tp lom ade mood lagi..

kakyong said...

wans,
kakyong's blogger list tu dah hampir setahun dah.. dah lama tak update.. lately ni hanya blogwalking (more kpd balas blogwalking) ke blog kwn2 yg rajin tinggalkan komen jer... so, azam baru ni.. nak updatekan semua link kwn2 blog, kono2 nak merajinkan diri blogwalking..
cuma x larat nak check 1-1.. tu yg mengharap akwn2 tlg semak.. kalo xde link u all tu, sila lah tinggalkan pessan...

btw, link wans ade lah, kakyong dah update.. ni mesti wans tak jengah ke kakyong's bloggerlist ni...


kakty,
tu lah kan.. kena tunggu mood baru sonok sikit nak update...

ummiluqman said...

dah lama follow and jadi kawan kak yong tapi tak de dlm blog list sbb saya ni kurang glemer gitu:0 but its ok, sy selalu singgah baca entry but jarang komen pun

kakyong said...

azma @ ummuluqman,
huhuuu.. jgn kecik ati yer,, tp link azma memang ade kat sini http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/
cuba cari... ade... ;)

yg betui2 ada dlm bloglist Catatan Ibu ni memang selected.. 'fast-lane' utk yg selalu tinggalkan komen...

Yan said...

wah menarik juger bloglist kakyong ni.. nak wat jugakla tpi adeh... tak rajinnyer...

huhu ade fast lane eh... cam amzing race plak..

kakyong said...

Yan.. buat yan jgn tak buat.. pelan2 jalan.. kakyong pun update sikit2...
cuma yg baru2 add ni yg belum di update lagi..
kdg2 fenin gak kalo dah byk benor..:P

aromatherapy said...

Really a very impressive post!

anamarza said...

Salam Kak Yong,
dah lama tk tinggal jejak kat sini, terharu sbb kak yong masih ingat kat saya...suka dgn bloglist Kak Yong, nampak kemas aje..sy nk buat camtu pun blum cukup syarat lg, hihihi...

unlisted_one said...

uii, kak yong, ramai betul kengkawan. nanti nak tengok nama saya ade tak. huhu..

kakyong said...

unlisted-one,
kwn rasa mcm dah add, cuba tgk under '2010 friends'

Rai said...

lamanya tak jenguk blog kak yong...

kakyong said...

Apa khabar Rai... blog dah update ke? ari tu jengok dah bersawang2 tu.. ;)

mamaluq@reena said...

mantap kak yong..blog kite ada

♥ LeeN ♥ said...

salam kak...

nnt update link utk blog leen ya :)

http://blog.linsharliana.com

kakyong said...

♥ LeeN ♥
ok leen, nanti kakyong update...

aromatherapy said...

Hi very cool post all is very lovely.

best gift ever said...

Alternatively add HTML Component and list all the labels in it. Get the links from existing labels and link it in the HTML component window.

best gift ever said...

I'm planning on writing a novel, and I want to have a character list explaining who they are. How can I put it in a side and not as post.

Mak Su said...

salam lompat2 blog.... moga saya rajin melompat ke sini time kelapangan :)

Advertise Company said...

is this your family blog? am i right?

Advertise Company said...

you have a great layout of your blog...

aromatherapy said...

Hi very family full blog ha ha ha.

hans said...

rajin buat list yer

etomyam said...

salam, 1st time sampai sini, dah tentu tak der dalam list hehe

♥♥syahadah♥♥ said...

harap2 nama i ada dlm senani kak yong ni....

SyidaMislan said...

kak yong,
kita baru first time dtg sini harini.
bole tak nak buat permohonan masuk dlm blgolist akak?
kita dah masukkan akak kat list kita.

tq

kakyong said...

hada..
link hada dah lama ada

etomyam/hans/syidamislan,
will update ur link soon.. nanti check di kawan2 2010.

x-po said...

rajin btl kak buat list..hehe

-------------------
Filem 2 Alam: Dr Rozmey Gila atau Waras?

ummu said...

salam Kak Yong
malam tadi saya cuba tinggalkan komen kat sini tapi failed tu yang kat shoutbox sampai terdua.sorry ek.
kak yong kalau guna comment intensedebate dan luvcomment tu memang segala komen tu terus keluar ya kakyong?sebab saya baru juga cuba guna...
TQ ya sudi datang ketertak saya.

Wansteddy Tales said...

trimas k.yong!
sebenarnya dah jengah sebelum bagi komen tu. tp adab masuk rumah orang kan k.yong. kenalah bagi salam, wan kena jemput baik2 barulah kena hahaha...
nak berblog pun wajib jaga adab susila bagai hehe.

donnyien said...

Kakyong tq sbb singah kat blog aku..salam kenal

kakyong said...

donnyien,
tak ingat le bila ai singgah blog u..
ai kdg2 blogwalking tp tak tinggal jejak... lebih lagi kalo blog yg rank hebat2 ni.. i singgah tumpang baca jer... ;)

Paksu-IT said...

wah, blog saya juga termasuk.. thanks kak.. sy juga masih newbie, tapi ada juga yang suka dengan hasil kerja saya dan ahli rtikel.com.

thanks...

nza said...

rajin betul la kakyong..kak nza mmg tabik la....

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .