Tuesday, July 27, 2010

Home » » Bolehkah macam ni...

Bolehkah macam ni...

.
Salam bahagia & salam ceria,
Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com


Dalam entri beberapa hari yang lepas, ibu ade mentioned nak buat GA sempena hari raya.Dan sebagai penghargaan, kawan2 yang join special GA ni, OTOMATIK akan tersenarai sebagai peserta GA hari raya yang akan ibu UP kan dalam 1-2 minggu lagi... btw, sila add sebagai FOLLOWER yer.. sebagai next GA strictly untuk EXISTING FOLLOWER @ KAwan-kawan ibu ajer... (ai beritahu awal2 ni.. supaya jangan ade yang 'geget' ai nanti)


Boleh tak ibu nak rephrase.. EXISTING FOLLOWER kepada pengomen TEGAR...

so siapa yang tak pernah memberi komen di mana2 entri kakyong[dot]com sepanjang tahun 2010.. tidak layak untuk join GA hari raya... hahahaa... adakah saya KEJAM... 

terpaksa... sebab nawaitu memang ingin meRAIkan rakan-rakan yang rajin dan sering membahagiakan jiwa ku dengan komen-komen yang dititipkan. 

Komen @ mesej di kotak jerit tidak di kira ya... sorry....


p/s:
nak siap2 nak kuor ni.. en ayah ajak beli barang & ibu pun memang nak cari hadiah untuk GA hari raya...
Insya Allah, beg mengkuang (hadiah untuk contest tagline) akan sampai tak lama lagi.... 

Kakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .