Thursday, July 1, 2010

Home » , » Outdoor Photoshoot untuk Aliya

Outdoor Photoshoot untuk Aliya

.
Salam Bahagia dan salam ceria,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com... meh la join.

heheheee... tajuk tak hengat.... actually hari tu langit cerah tapi sedikit mendung...budak kecik ni memang selalu aim kasut kakak Anis.. pantang ade peluang, cepat2 sambar...


tengok.. sebelah dah siap pakai...okeyy.. dah siap.. tapi cuba tengok.. apa yang tak kena...!!???


 sesi jalan-jalan..satu macam jer style Aliya berjalan dengan kasut terbalik...ibu actually tak tahan tengok gaya Aliya dengan gaya kasut camni... 
berkali ibu nak betul kan.. dia tak mau..
mungkin pakai terbalik itu lah SENI nya...

cuba baca n3 NI.. 
agak2 kenapa budak umur sebesar ALiya suka pakai kasut terbalik..
Anis dah hampir 3 tahun, dah tak pakai kasut terbalik..

pada ibu lah.. kena sabar ajar anak on & off, mana satu kiri mana satu kanan,
mana satu side yang betul... Kakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .