Friday, September 24, 2010

Home » » 2 BE baru kakyong[dot]com

2 BE baru kakyong[dot]com

Salam bahagia dan salam ceria,
sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..


Terima kasih NUffnang sebab beri blog kakyong[dot]com 2 lagi BE baru... tapi tu ler.. dapat BE di section ads below n3 (LR -large rectangular).. ibu kena belajor @ cari ilmu ler camno nak buat supaya iklan di sidebar (SS) dan header (LB) berfungsi sepenuhnya....


hari tu tingin nak join contest vaseline nuff.. tapi ibu xde @ tak pernah guna vaseline. jadi idea pun tak mari... 

dan 1st time dapat BE kat leaderboard.. itu pun selepas ibu ubah kedudukan ads ke bawah  header.. sebelum ni dok kat atas header, jarang benor iklan kuor

BE yang sedang ON sekarang.. cuma untuk blog Tanda Kasih, ibu jarang tarik trafik ke situ.. agaknya pasni kena usaha BW untuk Tanda kasih juga... huhuuu... bukannyer apa, x de masa nak BW... tapi percayalah.. earning BE yang ada pun kecik jer... x pernah cecah RM30 pun... takat RM5 tu biasa ler... huhuuu...  

Kalo tengok total earning, memang dah boleh cash-out.. tapi nak tunggu sampai hujung tahun le.. at least boleh servis untuk renew domain dan juga cover sket bil streamyx... beberapa bulan ni ibu service bil streamyx dengan hasil jualan Kakyong's shoppe... pasni harus gigih cari duit poket.... :)  

Apa pun terima kasih Nuffnang.. dapat juga menjana sedikit pendapatan hasil berblog. Ibu tetap akan setia dengan Nuff.kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .