Sunday, September 19, 2010

Home » » Sweet & Cute Baby 'Exploration Time' Contest" by Mamalieyna

Sweet & Cute Baby 'Exploration Time' Contest" by Mamalieyna

Salam ceria dan salam bahagia semua
sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Masa BW tadi, terjumpa dengan contest ini... kalo diikutkan memang banyak foto Aliya dengan sesi penjelajahan... macam2.. main tanah, main bedak, panjat-memanjat.. main air.. main periuk belanga.. dan memacam lagi.... 


sila klik banner untuk maklumat lanjut... due pada 20 Oct 2010


Untuk contest ni, ibu letak foto yang ini lah...
Ini foto Aliya sedang tolong 'menyusun' tepaware (bukan brand tupperware yer) serta periuk belanga ibu.. suka-suka jer dia buat periuk ibu tu topi dia.... nak pergi berperang kot.. tu yang pakai topi besi... ;) 

nama anak : Aliya Nadhirah
umur : 2 tahun 2 bulan nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join


bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer...


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .