Monday, September 13, 2010

Home » » Takziah buat keluarga Sosilawati dan 3 keluarga yang lain

Takziah buat keluarga Sosilawati dan 3 keluarga yang lain

salam tengah malam..

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Rasanya semua pu  dah tahu dan dah dengar dari berita malam tadi.. Berita yang sangat mengejutkan.. sangat memilukan buat 4 keluarga yang terlibat.. lebih-lebih lagi dihari raya ini..

cerita lanjut boleh rujuk sini :Sumber Berita harian.. boleh jga baca di harian metro online

nota :
sungguh tragis sekali.. apa nak jadi dengan Malaysia.. macam2 kes pembunuhan ada... nyawa manusia seperti sudah tidak berharga.. takut juga memikirkannya... huhuuu... bukankah semua agama mengajar membunuh itu dosa besar.. dan tiada siapa boleh sesuka mencabut nyawa orang lain...
kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .