Tuesday, September 14, 2010

Home » » Salam Lebaran dari kakyong

Salam Lebaran dari kakyong

Salam ceria dan salam lebaransila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..Buat semua rakan/kawan/sahabat blog sudilah menerima kad raya yang simple ni dari kakyong sekeluarga.. mohon ampun dah maaf atas keterlanjuran kata.. (sepatutnya minta maaf semasa menjelang ramadhan tempohari) semoga semua bergumbira di hari raya.. dan bersederhana dalam persiapan..


Buat yang bakal berjalan jauh untuk pulang ke kampung, walau apa jua kenderaan dinaiki.. berhati2 dijalanan.. yang memandu, jangan laju-laju .. ingat orang yang tersayang dalam kereta, juga yang sedang menanti di destinasi..

yang menaiki kenderaan awam, jaga2 dengan semua barangan yang dibawa, jangan ade yang tercecer.. dan jangan lupa call/sms/inform keluarga pukul berapa bertolak dan pukul berapa akan sampai..

yang jauh diperantauan.. titipkan salam rindu buat keluarga di tanah air.. Insya Allah, ade skype, ade ym., ade gtalk.. walau tidak dapat berpelukan, pasti dapat juga melihat wajah yang tersayang... 


yang dekat2 di Ipoh ni.. meh le jemput beraya ke rumah.. buat masa ni ade biskut Arab jer.. ;)

nota:
selepas beberapa hari UP n3 ni.. ibu perasan ejaan ade silap sket dalam e-kad.. sepatutnya "aidil" bukan adil... jangan le ade plak yang jadikan isu yer, di atas kesilapan ejaan ni.. tapi yang dalam FB ibu UP kan yang lain.. nampak sama tp beza sikit..


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .