Sunday, October 23, 2011

Home » , , » Islamic Books for Kids–pelbagai pilihan buku untuk anak-anak

Islamic Books for Kids–pelbagai pilihan buku untuk anak-anakIslamic Books for Kids menawarkan pelbagai pilihan buku kanak- kanak islamik yang menarik dan interaktif. terdapat buku kulit keras khas untuk anak berusia 1 tahun ke bawah, buku cerita, buku aktiviti dan vcd membaca al- quran


ISLAMIC BOOKS FOR KIDS
Web: www.islamicbooks.com.my
Facebook page: Islamic Books for Kids
Email: khadeejah@islamicbooks.com.my
HP: 019 4093457


Promosi Oktober, sah sehingga 30 Oktober 2011 sahaja


My First Al- Quran for Kids

Promo price: RM150 + FREE GIFTS
Retail price: RM 200 + FREE GIFTS

Anak anda pasti suka dengan interface yang berwarna, penuh gambar dan comel :)
Untuk melihat gambar di dalam, boleh klik link INI  Smile saya printscreen kan , tapi untuk gambar lebih jelas, sila klik LINK.


Set Allah Makes, Kulit Keras

RM 200
10 Buku/ set + FLASH CARDS + Snake & Ladder Board Game
link utk muka dalam buku di SINI. saya printscreen kan sebahagian, tapi jika ingin lehat lebih jelas, sila klik LINK.
Set Alam Si Kecil Peringkat Lancar

RM80
10 Buku/ setlink utk muka dalam buku di SINI ya.. Open-mouthed smile

Untuk sebarang pertanyaan atau konsultasi tentang membaca dan anak anda, boleh sms/whats app/call Deejah di 0194093457. Atau email khadeejah@islamicbooks.com.my SmileIni adalah n3 promosi untuk penaja Contest Ibu Sihat Anak Riang.. Saya (Kakyong) selaku pihak menganjur mengucapkan terima kasih kepada rakan penaja. Dan saya ingin mengajak semua kawan-kawan blog untuk berkongsi tips/panduan dengan menyertai contest Ibu SIhat Anak Riang. Open-mouthed smile salam kasih sayang,
.
          kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

          Disclaimer

          Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

          Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

          Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
          . .