Monday, January 5, 2009

Home » » 018 Home cook menu part 1

018 Home cook menu part 1

cucur bawang@ikanbilis - atau add apa jua jenis sayur yang sesuai.. ni kalo adik-beradik datang, kena masak 1 kg tepung + 2 biji telur
telur hancur & roti bakar - ni bila dah malas nak masak. i love tomato very much, so ajar anak-anak makan
nasi goreng ibu
fried mixed pasta - suka2 jer nak masuk apa pun
mee goreng ibu
sup kaki ayam - feveret fikri
bawal 3 rasa cara ibu, makan dengan bubur nasi, anak-anak suka
keateow goreng

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

1 kawan ibu yang hebat:

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .