Friday, January 9, 2009

Home » » 022 Update keadaan ayahnde

022 Update keadaan ayahnde

Petang tadi call Kebet, rupernya ayah baru ajer keluar dari spital selayang. La ni ayah, mak, ainun, kebet & famili nyer ada di rumah E di FRIm Kepong. Kata Kebet, ayah okay, cuma kena banyak berehat. Sempat ler juger teman tanya, ayah nak balik Ipoh ker. Kebet kata tak pasti lagi, tengok ler esok camaner.

Hmm, teman pulak tak tentu lagi samada dapat nyusul ke KL atau tidak. La ni RM bukan lagi masalahnyer, nak cari kereta la pulak. Sebabnya kereta wira suami teman tu dah uzur benor, takat ulang alik dari Tasek ke Ulu Kinta tu, no hal. Tapi kalo nak berjalan jauh sampey ke KL tu.. huuhh.. kena pikior berkali-kali.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

3 kawan ibu yang hebat:

maklang said...

semoga ayahnde dah Ok...

Take care ye yong..

kakyong said...

terima kasih maklang. teman baru jer semalam ter'singgah' (surf punya surf..) kat blog maklang.. terpegun jap dgn kerja2 tgn maklang.... tp tak sempat nak tinggal message, anak dah nak myusu.. so add ajer la as follower.. :)
harap2 dpt le belajor something dr org yg berpengalaman..

BISHR2038 said...

كان الله في عون غزة وإخواننا المسلمين في كل مكان,,,شكرا لهذه المدونة الرائعة,,,وتفضلوا بزيارة مدونتي المتواضعة ,,,
thanks for this awsome Blog,,and please visit my blog and let me know your opinion,,,
http://bishr2038.blogspot.com
or visit this version at
http://bishr1.mofuse.mobi/iphone/preview

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .