Friday, November 18, 2011

Home » , , » Belajar untuk mengajar

Belajar untuk mengajarSalam bahagia,

Bukan mudah bila harus buka semua buku tebal subjek costing nih.. Pengalaman amali saya dah berkubur lebih 4 tahun.. huhhhh... Semasa saya bekerja di sebuah syarikat yang mengeluarkan komponen kenderaan, costing adalah elemen yang sangat penting.. sangat rumit tetapi sangat perlu dalam penentuan bajet dan pengurusan perakauanan bagi pengeluaran komponen tersebut.Cabaran terbesar masa kini... huuhhh.. bukan mudah untuk menjadi tutor.. rasa macam nak minta tolong dengan Hezlina.. boleh ke nak minta contoh soalan dan skema jawapan..??? kihkihkih... Wish me luck yer kenkawan...p/s
Saya baru jer betul-betul sihat hari ni.. sebelum ni beberapa hari saya on & off terbaring jer... lemah seluruh badan.. nak buek camno, anak-anak silih berganti demam.. Alhamdillah Anis & Aliya sudah sihat.. jika tak 5 hari juga Anis dok terbaring jer... salam kasih sayang,
.
kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .