Monday, November 7, 2011

Home » , , » Terlepas sudah nombor bertuah 077777

Terlepas sudah nombor bertuah 077777Salam bahagia,

Pagi ni, tetiba plak teringat nak buka blog.. bukan apa, dok teringat kot-kot lah ada yang berjaya capture no 077777 tu.. rupanya bila buka email.. tiada pun. Agaknya ada yang tak perasan kot.. Bounce


Rasanya dah banyak kali dah sesi lucky no ni sudah 'terlepas'.. sebab puan blog pun lupa nak buat entri untuk reminder supaya pengunjung alert.. Insya Allah, next number will be UP soon.. belum decide lagi nombor apa.. 


 So stay tune.. Grin

p/s :apsal Aliya melalak nih... tunggu next entry ya... salam kasih sayang & selamat menunaikan ibadah korban,

.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .