Monday, March 8, 2010

Home » , » Anda kenal dengan --> haslyndahassan@yahoo.com

Anda kenal dengan --> haslyndahassan@yahoo.com

Salam buat semua,


Ibu cuma nak minta tolong kawan2 ibu, kot2 lah kenal dengan pemilik email ni.. haslyndahassan@yahoo.com

actually ibu dah google tapi macam ade something wrong dengan email ini --> takde matching,.. pelik kan.

actually empunya email ini telah membuat pesanan di kakyong's shoppe. So dah berhari2 ibu antar email untuk confirmkan order tapi takde respond pun.







So, jika sehingga hujung minggu ini ibu tidak mendapat respond, maka ibu akan batalkan pesanan tersebut.



Lastly, ibu cuma nak pesan pada diri ibu & pada sesiapa jua yang membaca email ni. Sekiranya anda membuat pesanan belian online, sila lah Bertanggungjawab. Sila lah buat follow-up melalui alamat email pemilik kedai online.


tanpa banyak bicara, mulai malam ini ibu akan tepek logo ini di kakyong's shoppe.



Your Shopping Kaki



p/s :

ada item baru di kakyong's shoppe, sila lah jengah sini --> http://kakyongshoppe.wordpress.com/2010/03/07/bracelet-kristal-mutiara/




kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

7 kawan ibu yang hebat:

Fid said...

kakyong
dia demam kot

ibu_arifa said...

alah..tak kenal lah kak yong.

sabar yer kak yong, mungkin dai ada masalah kot.

nza said...

xdpt le nk tolong...mmg xkenal la....

kakyong said...

kalo xde yg kenal. xper lah. kakyong pun dah batalkan order dia..

ummuabdullahsyaakir said...

eloklah kak yong batalkn,klu dia betul2 nak dia akn dtg n order lagi.Mgkn dia ada kursus lma,atau pc rosk..tu yg tak dpt reply email kak yong.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

erkkkkkkkkk
dia dari mana?
takde cakap ke dari pejabat mana?

kakyong said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF).,
dia takde bg info @ details apa2 pun..
email pun not available.. hahahaa... mcm scam jer...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .