Wednesday, March 10, 2010

Home » , » Promosi cloth diaper & cross-stitch bookmark

Promosi cloth diaper & cross-stitch bookmark

Salam ceria buat semua,


Sempena hari jadi fikri yang ke-4 pada 27 Feb ni.. maka dengan besar hatinya ibu nak buat promosi jualan (untuk pertama kalinya :D). Insya Allah, promosi ini akan berlangsung dari 10 Februari 2010 hingga 10 Mar 2010.



Mana2 belian cloth diaper (min 2 pcs), boleh dapat 1 cross-stitch bookmark pada harga RM5 (termasuk stitching ur own name @ apa2 wording yang kalian suka up to 30 huruf)

Harga promosi untuk cloth diaper adalah RM27/pc (1 CD pant + 2 insert). harga ini tidak termasuk kos pos.

Harga ini applicable untuk semua CD yang ibu jual, Coolababy (velcro, button & AIO) & babyland printed. Boleh campur-campur ye. :D





"warna cloth diaper untuk rujukan pembeli"warna untuk rujukan
picture credit to QQ baby



untuk check stok/warna CD yang ada.


Anda boleh buat tempahan untuk warna CD yang berkenan, cuma perlu bayar RM30 untuk deposit tempahan.


Ibu juga menawarkan skim bayaran ansuran sebanyak 4 kali (boleh dilangsaikan dalam tempoh 6 - 8 minggu) untuk belian lebih daripada RM150. Barang akan dihantar sebaik menerima bayaran ke 3. Skim ini hanya valid untuk tempahan yang dibuat dalam tempoh promosi ini sahaja yer.. :)




Sila klik sini untuk rujukan lanjut cloth diaper yang ibu jual --> cloth diaper kedai ibu




Untuk penghantaran : boleh pilih samada pos biasa (Pos Malaysia) @ Pos laju.

Pembayaran boleh di buat melalui a/c Maybank 158220 549419, Habibah Yahya


Untuk pertanyaan dan tempahan sila email jer, kakyong72@gmail.com

Bagi tempahan CD : sila nyatakan jenis CD, warna & kuantiti.

dan pilihan untuk cross-stitch bookmark, boleh pilih mana2 paten yang ada di kakyongshoppe. http://kakyongshoppe.wordpress.com/category/cross-stitch-bookmark/




& Sila war-warkan pada kawan2 yer. Terima kasih.






kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

13 kawan ibu yang hebat:

MAMASYAZA said...

amboi kak yong, makin berkembang perniagaan nampaknya....selamat maju jaya

saveme_zero said...

ehh murah nya CD ni. yg sue tgk kat web lain...rege 40 keatas x silap.

♥cybermummy♥ said...

Kalau lah anak shikeen masih pakai diapers memang shikeen beli CD ni ngan kak yong .
Walau macam mana pun , shikeen doa kan moga business kak yong ni maju jaya . Amin

kakyong said...

su @ mamasyaza,
Alhamdulillah... baru nak bergerak sikit2... ;))


saveme_zero @ su,
ya.. memang dipasaran harga dlm range RM 30-45


shikeen,
heheeee... x dapek nak ditolong...;)

Yati said...

waiya, promosi. Semoga kakyong dapat jual banyak2 cd tu! :D

idah said...

semakin berkembang perniagaan kak yong.:D
semoga terus maju...amin..

kakyong said...

yati & idah,
terima kasih... amin.. semoga laris lah jualan daku...;))

Advertise Company said...

Very Nice Blog Posting...

aromatherapy said...

Nice cloths!

ummuabdullahsyaakir said...

murah betul promosi cd kak yong jual...eem berbaloi2.


Rasa mcm nak tempah cross stitch tu..nnt saya cntct kak yong balik

kakyong said...

aromatheraphy/Advertise company,
thank you. :D

UAS,
nanti emaillah kakyong. leh bincang. ;)

ummiluqman said...

kalau ada kat malaysia mmg nak try cd ni, insyaAllah utk bby 2nd nanti nak ber CD.. ini sesuai utk newborn ke

kakyong said...

ummiluqman,
sesuai dr baru lahir sampai ke 3 tahun @ berat 15 kg.. even berat yg disyorkan antr 3-13 kg.. tp anis is 15 kg, masih boleh muat coolababy + babyland.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .