Saturday, March 27, 2010

Home » » Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway"

Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway"

Salam buat semua,

Ibu jumpa giveaway ni kat blog Nadnye... suka.. suka.. sebab hanya perlu upload foto babywearing... tak perlu cerita apa pun..









foto ni diambil semasa Aliya berusia 4 bulan.. montel Aliya masa tu..now Aliya Nadhirah sudah 1 tahun 8 bulan.



Nak join.. klik jer banner.. due on 31st March 2010














kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

6 kawan ibu yang hebat:

nza said...

gud luck...montel n bam2nya aliya masa kecik...

Izan Ishak said...

kakyong ...comel n bulat aliya masa nih.
good luck ye kak yong!

Momma Mia said...

wah posing sakan kak yong, chomel laaa
good luck yer!!

nadnye said...

good luck kak yong..

ummuabdullahsyaakir said...

Emm gigih kak yong bercontest..saya pun sama juga..join kategori A..Good luck yea kak.

Suka tgk Aliya msa ni...chubby ^_^

10 said...

good luck kakyong...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .