Thursday, March 11, 2010

Home » » Top 5 Contest Seiras wajah musim kedua utk Feb 2010

Top 5 Contest Seiras wajah musim kedua utk Feb 2010




Anis & ayah berjaya masuk dalam senarai TOP 5. heheeee... :D senyum lebor ibu.. setelah sekian lama tak join contest, ade lah juga buat hati ibu kembang...

Pasni akan ade TOP 5 utk bulan March & April pulak.. then lastly semua TOP 5 akan bersaing.. untuk TOP TOP 5 yang finale....( ehh, betui ke yer... ibu ni pun tak berapa pasti penjurian Contest Seiras Wajah ni..)

So, mana yang terlepas peluang join bulan Feb, masih boleh join untuk bulan Mar & April.. apa lagi, cepat-cepat cari foto ibu + anak @ ayah + anak...





kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

6 kawan ibu yang hebat:

yatie chomeyl said...

good luck utk anis & ayah nya...nsb ibu anis rajin godek2 cari gmbr utk tepek join contest ;)

nadnye said...

good luck .. tapi tang dagu tu tak dpat nak challenge la

Nadiah Sidek said...

tahniah kakyong! good luck for finale

Yan said...

yezza kakyong.. mcmane yg kakyong paham.. mmg itula konsepnye..
top 5 bln feb akan bersaing semula dgn top 5 bullan mac & apr diperingkat akhir nanti.

btw tahniah n gd luck

ummuabdullahsyaakir said...

Tahniah kak yong..dah agk kak yong blh dpt msuk final nnt.Good luck ^_^

kakyong said...

terima kasih semua..
Insya Allah, kalo ade rezeki.. harap2 berjaya...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .