Saturday, March 20, 2010

Home » » keMALASan tahap gaban

keMALASan tahap gaban

Salam & selamat berhujung minggu buat semua kawan2 ibu,

Minggu ini ibu SANGAT malas nak berblog - nak menulis pun malas & nak blogwalking pun tak ade mood. Jadi ibu mohon ampun maaf jika blog ini SUNYI & SEPI untuk seketika.

Maaf juga kerana ibu belum juga dapat menampal poin2 Giveaway Catatan Ibu untuk bulan Februari. Ibu sudah kira separuh jalan, kemudian bila en ayah balik dari niaga, ibu pun beralih ke dapur.. lupa nak savekan.. tau2 aje bila fikri guna laptop, dia pandai2 jer tutup semua dokumen ibu... :(( huwaaaaa.... ibu hangin gak jap.. pastu terus tak bagi dia guna kalo ibu tak izinkan.


Jadi, ibu kena buat semula untuk kira poin2 tu.. kena tunggu mood mari. Ari ni ibu fokus masukkan data entry kerja akaun, sambil2 jengah FB.

Selamat berhujung minggu.. pada yang ke Pesta Buku KL... nak pesan beli buku... ade ke yg nak tolong... pm kakyong di FB ya..!!


p/s :
nanti kan kemunculan kakyong's shoppe giveaway.. bermula 22 march 2010 ni... hari senin ni daaa..




kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

10 kawan ibu yang hebat:

Sitisifir10 said...

Saya ingt sy sorang aje yg malas :)

Ieda Al-Habsyi said...

wwa...padan la sunyi je belog kak yong, huhuhu!! gatsby utk kak yong :)

kakyong said...

pija,
pija bkn malas.. tp havoc dgn anak2..

ieda,
sunyi sepi jap... nanti mood mari meriah lah semula.. :p

Nadiah Sidek said...

nadiah pun ada masa malas gak berblog :p

ummu_abdullah said...

Jom merajinkan diri balik... ;)

nza said...

mmg trkdg xde mood, semua xmenjadi....

♥cybermummy♥ said...

kak yong i have something for u . ambil dekat blok shikeen K

MAMASYAZA said...

memang pun, su pun sama, bila penyakit M melanda, segalanya jadik lembab walopun ada byk yg nak di ceritakan...hehehe

ummumishkah said...

samalah kita... dilanda M.. :)

ummuabdullahsyaakir said...

sedihnya tak dapat nak join sekali...huhu

Tgk tajuk entri kak yong,teringt cerita gaban,ultramen taro suria perkasa hitam dlu2

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .