Sunday, March 28, 2010

Home » » Magic Photo editor

Magic Photo editor

Salam buat semua,

Hari ni just nak share dengan semua pasal software untuk foto editing yang baru jer sebulan ni ibu explore. Boleh jengah di sini http://www.picget.net/

Kalo suka u all boleh download... Insya Allah, pasni kerja2 menyunting foto akan menjadi lebih menarik.. lebih2 lagi kalo nak buat banner, header, atau apa2 ajer lah... memang mudah, sungguh tertarik debom.... heee..


Ini adalah antara hasil dari menggunankan magic photo editor.. actually ibu guna photoscape & magic photo untuk hasilkan banner ni..





yang ini, asasnya edit di magic photo.. text & crop di photoscape..




Cubalah... lepas ni xtvt edit-mengedit foto akan lebih deboommm... http://www.emocutez.com




kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

11 kawan ibu yang hebat:

Izan Ishak said...

tq for sharing something new kak yong!
**pasti kebabooommmm...eh meletup la pulak...

AshAnas said...

thanks for sharing kak...

imanmom said...

tq kerana share info ini,mmg x pandai edit mgedit ni,dah ada ni nak cuba gak la...

nadnye said...

thanks kak yong yg terror..

ibu_arifa said...

ooo...nak try jgk lah kak yong.. terima kasih bgtau yer..xpernah dgr lagi software ni.

Nadiah Sidek said...

wah..menarik ni. nnt blh cuba. tq kakyong!

ummuabdullahsyaakir said...

Rajin kak yong cari idea nak edit2 gambar macamni...eem saya tak reti nak edit2 ni kak.

Terima kasih kongsikan...nak cuba buatlah nanti

nza said...

selamat meneruskan kerja2 renovate kakyong dgn jayanya...hi.

kakyong said...

sila lah mencuba.. godek2 apa yg patut... kena kreatif lah sikit...

10 said...

wah... macam best je kakyong... nk try la...

best gift ever said...

I have seen ones that are like a poloroid and other really neat fun ideas and I want to know if there is some editor that I can download so I can do that! If you know of anything please let me know!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .