Monday, January 10, 2011

Home » » Contest Candid Itu Cun Laa...!

Contest Candid Itu Cun Laa...!

Salam bahagia,

Kakyong di tag oleh MommaMia

Contest due hari ni 10 Januari 2011… cam malas la nak tag sapa2 sebab hari ni dah last day… boleh ke cik puan penganjur?!!  Winking smile  bukan apa, kalo tag pun sempat ke depa nak buat...Anis suruh senyum tak mau senyum.. Aliya pulak tak sempat nak dok elok2.. sebab ade orang pulak nak bergambor di pelamin comel ni… Gambor ni walau candid tapi tetap CUN sebab baju anak-anak memang dah cun, sesuai dengan mini pelamin ala2 English Winking smile 
Buat puan penganjur..
  • banner contest untuk tahun 2011.. sila refer kat pages Banner Contestyer.. Winking smile
  • link untuk penganjur contest pula.. sila scroll hingga ke bawah yer..salam kasih sayang buat semua,

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .