Tuesday, March 17, 2009

Home » » 067 Aliya yang ceria ~ almost 8 months

067 Aliya yang ceria ~ almost 8 months

sudah boleh duduk sendiri tanpa dibantu.. ibu rasa macam cepat sangat... rasanya Anis & abg fikri dulu dah masuk 8 bulan lebih baru boleh duduk sendiri

ada gaya.. little cutey driver.. Sunshine

sedang dalam proses belajar nak berdiri...

2 hari kemudian.. sudah berdiri di rak tv ibu ni... tahniah, anak ibu.. Way Too Happy

esok, 18 March 2009, ALiya akan genap 8 bulan..


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

6 kawan ibu yang hebat:

Ina Hashim said...

bib,

montel badan si aliya..minum susu badan je ke?takde mix fm ek?bestnya...alysha judak yg haluih..xnak bambam

kakyong said...

salam hez..

fully bf.. belum campur lagi.. now dah makan, tp I catu, 1 hari sekali jer makan nasi blend with vege + (fish/ayam).. kejam tak ibu nyer..

♥kuNyit♥ said...

tomeinyer si aliya ni...

kakyong said...

salam eus..

heheheeh.. ibunya comel juger..

PENGELUARAN_TANAMAN said...

yang ni lai comel

hairieusoff said...

lebih kurang aje umur anak kita ye kak yong...tapi anak kakyong nak dekat lapan bulan ..tu yang berdiri elok aje ghopanya tu..

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .