Monday, March 23, 2009

Home » » 072 Untuk semua follower, rakan & kenalan blog

072 Untuk semua follower, rakan & kenalan blog

Buat semua kenalan & sahabat alam maya.. sudi lah kira nyer menerima hadiah sebagai tanda ingatan dari teman..
Thanks for the friendship

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

8 kawan ibu yang hebat:

erisya nor said...

kakyong...lebih dari sudi! terimaksih ...teman amik ya :)

kakyong said...

salam erisya..

lama tak dengar citer terbaru erisya.. dah ada update terbaru ker..

kat Menyibuk ajer pun ada hadiah, sama ajer.. janji sudi ambil, tanda ingatan dari kakyong..

Pengasas said...

Salam KakYong,
Tahniah blog berwajah baru.
Dalam sebok pun sempat ke saloon-blog.

silversarina said...

Thank you .

Harap friendship kita berpanjangan InsyaAllah.

kakyong said...

Salam kembali Ayahnde,

Terima kasih.. cuba2 challenge diri sendiri.. sambil ubah blog sambil tu belajar..

kakyong said...

Kak Rina,

kesudian kak rina menerima nya cukup buat teman rasa gembira.. :)

nadnye said...

saya pun nak ambik la..

kakyong said...

salam nadye

amik amik.. jgn memalu.. sesapa lagi yg belum amik.. sila-sila...

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .