Friday, March 20, 2009

Home » , » 070 Melayan Tag AKO @ Eus

070 Melayan Tag AKO @ Eus

Go to your photos folder in your computer.. Go to the 6th folder of photos.. Go to the 6th picture in that folder.. Put the picture on your blog and a description of it.. Invite six friends to join the challenge.. Link them in your blog and let them know they have been challenged!

Ni foto Aliya semasa baru berusia 2 bulan 17 hari.. tengah tidur dalam buaian

nak invite saper erkkks..?! sesapa sajer yang sudi lah.. yang belum buat tag ni & rajin nak buat.. sila lah..


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

3 kawan ibu yang hebat:

kirana said...

Alaaa...kakyong! Kirana lom wat lagi tag kakyong. Rase bsalah pulak. Kirana ni agak slow skit bila part tag2 nih. Sabor je lah ye....

Baby comeyy....mcm mummy nyer jgak. Mummy aliya.. senyum le skit!!1

kakyong said...

salam kirana,

tag tu bila rasa nak buat, buat ler.. takde paksaan..

| KUNYIT a.k.a EUS | said...

tq k'yong.. cute nyer si aliya ni.. tp name aliya ni mengingatkn eus psal sesorg! :(

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .