Thursday, March 26, 2009

Home » » 075 Cutey award : Mum of the year

075 Cutey award : Mum of the year

Teman dapat award lagi dari UmmiIna @ Hezlina.. terima kasih.. comey betui award nyer.. mommy siap gendong baby lagi...

Bila part dapat award, cepat ajer teman nampal nyer di blog.. tag dari UmmiIna ni ade dua lagi tak berjawap tu.. tunggu yer, sabor..

Serupa tak macam gaya ibu gendong Aliya ni... hihi

Dengan besor hati nyer teman ingin menghadiahkan award comey ini kepada semua mommy/ibu/umi/mama/emak yang singgah & membaca blog Catatan Ibu ni.. Takdan kot nak inform ke setiap blog kenalan.. jemput lah yer.. jangan malu-malu.. amik yer award tu.. tapi foto teman tu bior le situ yer..


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

10 kawan ibu yang hebat:

Ina Hashim said...

thanks bib...comey sling tu..jenis apa tu?

kakyong said...

salam hez..

gendong tu jiran sebelah yg kasi.. hihi..
jiran i org sumatera, dia ade byk gendongan (baby-wearing) seme sedara dia hantor dr indonesia.. baby dia 2 mths older than aliya.. yg dia bagi i tu simple jer.. la ni mcm2 fesyen i.. i tingin nak order dr dia.. tp kami ni nama jer 2-2 dok rumah, tp jrg2 dpt sembang.. bz dlm rumah.. nak ker? boleh ler i tanya2 kan...

senang nak kendong anak2.. anis yg dah 10 kg++ pun selalu mintak dukung.. kalo dokong, rasa cam berat benor anak dara ku itu.. pakai gendong tu tak le rasa heavy sgt..

ChikYang said...

salam kakyong. ekceli, i'm about to ask the same thing oso. suker nengok org guna beg kendong tu, nampak really flexi & convenient.

silversarina said...

Memang sweet gambo gendong anak tu... dan award tu juga sangat sweet :)

kakyong said...

salam kak rina..

sudilah menerima nyer walopun kak rina dah tak perlu nak gendong anak lagi.. eh eh, mimi masih mahu digendong ker...! hihiih

kakyong said...

salam chikYang

memang mudah bila ade gendong ni.. tapi kat m'sia so far tak jumpa lagi org jual.. (@ daku belum cukup explore).. semalam sempat sembang dgn jiran, order lagi 2 (spesel dari Acheh).. design baru, ade poket punya, senang nak boh botol air or sapu tgn...

kirana said...

Sweettt....like daughter like mum....

kakyong said...

salam kirana

hihi.. mekasih.. makin kembang lah kakyong..

Dayah said...

oooo..inilah gendong nyer yer kakyong...cute je gaya kakyong cenggitu

kakyong said...

salam Dayah

yg stail kakyong punyer ni, boleh diadjust.. ayahnyer pun boleh gendong kan..

kakyong ade jengok2 blog yg jual gendong yg ala2 mcm stail kain sarung tu (opppsss..), boleh tahan juga mahal nyer.. sampai nak cecah RM80.. yg gendong kakyong ni, kalo kakyong plan nak jual pun not more than RM30.. tapi sample yg baru order tu hanya akan sampai bulan JUne.. huhuuu..

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .