Thursday, August 26, 2010

Home » » Anis Sweet Chocs & Cakes (promo ruang iklan)

Anis Sweet Chocs & Cakes (promo ruang iklan)

sticky sehingga 26 Ogos 2010

Salam bahagia & salam ceria,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Kalian suka coklat??? suka tak... SUKA lah... jangan lah tak suka... aci cuba try test tengok foto kat bawah ini... huhuuuu... sila lihat dengan mata & mulut berpuasa ya.... ;)camana pulak dengan cupcake yang dihias comel macam ni.... sesuai bebenor untuk majlis istimewa... ade ke sesapa nak menikah, nak bertunang... sesuai sesangat lah..

Add caption
Add caption
mahu kek yang ada wajahmu sendiri???... huhuuu.. cam tak rela nak makan muka sendiri kan... tapi sangat sentimental kan, jika yang tersayang hadiahkan kek yang istmewa macam ni...

Add caption

sangat-sangat ISTIMEWA bila di 'present' kan dalam kotak hamper yang anggun bergaya seperti ini...

Add caption

Ni nak tanya lagi... SUKA tak??? camni punya istimewa.... jangan malu-malu.. sila jengah selebihnya di Anis Sweet Chocs & Cakes


 Buat yang berada sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Kelang... sila terus ke alamat berikut :

Our location:
~Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, Selangor, MALAYSIA~

Any queries or to make an order please do not hessitate to contact us...
{via e-mail or phone}

   
anisweetcc@gmail.com 
or 
012-3739936


nota :
Anis Sweet Chocs & Cakes adalah penaja bersama untuk Giveaway Hari Raya kakyong[dot]com.
N3 promo ini adalah termasuk dalam pakej penajaan.

Jika anda ingin blog/portal perniagaan online @ offline anda di promosi kan di Kakyong[dot]com, sila refer syarat-syarat di link ruang iklankalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .