Tuesday, August 3, 2010

Home » » Kad Penghargaan Ibu Menyusu & Minggu Penyusuan Ibu Sedunia

Kad Penghargaan Ibu Menyusu & Minggu Penyusuan Ibu Sedunia

Salam bahagia buat semua..
Ibu dapat kad penghargaan Ibu menyusu ini daripada MommaMia.. dan UmmuMishkah..

dan seterusnya ibu nak panjangkan kad penghargaan ini buat semua ibu2 yang menyusukan anak.. yang telah, yang sedang dan juga yang bercita2 untuk menyusukan anak.. sila lah ambil ya.. jangan segan-segan.. hargai diri anda atas keistimewaan ini.Minggu Penyusuan Ibu Sedunia 2010 (1-7 Ogos 2010)
maklumat lanjut boleh rujuk di WorldBreastfeedingWeek.org
Kakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .