Monday, August 30, 2010

Home » » Cabutan GA hari raya kakyong[dot]com... meh tengok sapa yang kena..

Cabutan GA hari raya kakyong[dot]com... meh tengok sapa yang kena..

Salam petang Isninsila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Rasanya tiada unsur suspend untuk n3 ini... biarkan foto memberi jawapan..

sesi menggunting nombor..


fikri yang rajin tolong gulung nombor cabutan
proses cabutan juga dilakukan oleh fikri.. jenuh la ibu suruh goncang2 dulu..


TAHNIAH BUAT YANG BERTUAH..


cabutan pertama :  2 yang bertuah.. untuk hamper dari Ummie Cake House

yang no 1 ni memang ONG.. sebab nombor naik 2 kali... tapi sebab dah berjaya di cabutan pertama.. so cabutan yang kemudian tak diambil kira lah yer..


cabutan ke 2 : 1 yang bertuah.. untuk 1 set coklat dari Anis Sweet Chocs & Cakes


nota : ibu tak perasan ibu letak 2 nombor 13.. jadi ibu letak 13A & 13B.. (malas nak adjust semua nombor)

Cabutan ke 3 : 8 yang bertuah yang akan menerima kad raya istmewa..buat peserta yang tidak terpilih untuk cabutan 1, 2 dan 3.. ni ibu sediakan pula kad raya untuk kalian... so semua orang dapat habuan.. ;)

jadi buat yang belum  hantar alamat rumah untuk diposkan kad raya/hamper... sila emailkan detail ke ibu3a2010@gmail.com secepatnya..

ibu akan tunggu sebelum berakhir bulan Syawal.. sebaik syawal berakhir dan anda tidak tuntut hadiah anda.. kiranya lebur lah yer... 
btw, Insya Allah, dalam tempoh 1 minggu jika tidak dapat apa2 feedback, ibu akan follow up melalui email..nak tau nombor2 tu sapa yang punya.. sila jengah entri senarai peserta GA hari raya kakyong[dot]com


p/s :
ibu pun tak tengok lagi sapa dia tuan empunya nombor ni..  lepas buat n3 ni baru nak tulis siap-siap alamat & nama pemenang..


Kakyong's shoppe - menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan - jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .