Monday, March 30, 2009

Home » » 079 Si bocek XXXL

079 Si bocek XXXL

Memenuhi janji dengan ayahnde Pengasas.. Ini lah si bocat yang baru dapat..

memang besor...

tak muat untuk di isi dalam bekas aiskrim ni..

terpaksa guna piso besor ni.. import khas dari rumah ibumertuaku.. sebab kepala si bocat besor bebenor..

sedia untuk di jemur.. setelah semalaman berendam dengan garam..

tempat jemuran nyer... semoga tidak dipanjat lagi dek si meow..

isi ikan nyer tebal benor.. bila letak atas dulang.. bahagian bawahnyer berkuap.. jadi, suami teman modify tempat jemurannyer.. memang sepatutnya begini dari awal lagi..

.

.


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

6 kawan ibu yang hebat:

| KUNYIT a.k.a EUS | said...

besornyer... nk masak aper ni?? xkn jemor jerk?

kakyong said...

salam eus..

hehehehh.. yer, jemur buat ikan kering.. ade yang berhajat. kakyong bila dah byk benor ikan haruan ni tak lalu nak makan.. lagipun suami tak makan. so buat ler ikan kering.

Ummi Salsabila said...

besonyer kak..mak ikan nih..

kakyong said...

salam ummi salsabila

gamaknyer lah kot.. mak ke nenek ikan ker...

Pengasas said...

Salam KakYong,
SMSkan no a/c pada saya 012 363 5658.
Dah terliur ni.

kakyong said...

Salam kembali Ayahnde..

esok saya sms, suami bawa hp la plak.. no ayahnde tu memang dari hari tu dah simpan dalam hp.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .