Saturday, May 9, 2009

Home » » 124 SELAMAT HARI IBU

124 SELAMAT HARI IBU

makbonda kakyong... ZAuyah binti Daud, lahir pada 19 April 1953. Punya 10 orang anak , 4 perempuan, 6 lelaki. Punya 11 orang cucu.

Telah harungi segala pahit getir untuk membesarkan kami..

tak terbalas jasa mak..

walaupun masa kecik kakyong selalu kena marah & kena pukul, walau pun bukan salah kakyong..

tapi kakyong faham, kenapa mak begitu..

kakyong redho & berdoa semoga ALlah ampunkan dosa mak & beri kebahagian untuk mak

Buat semua kenalan/sahabat maya kakyong yang bergelar/bakal ibu (tak kiralah ibu angkat, ibu saudara, ibu tiri..) sudilah menerima jambangan rose & anggur ini.. tanda ingatan kakyong untuk semua sempena hari ibu. semua ibu adalah ISTIMEWA..


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

18 kawan ibu yang hebat:

yatie chomeyl said...

tenkiu kak yong. slmt hr ibu gak utk kak yong :)

maklang said...

selamat hari ibu...dapat tak rose dari Cik abang? ke dapat mesin jahit??

INSPIRASIHANA said...

SELAMAT HARI IBU KAK YONG...SEMOGA TERUS MENJADI IBU YANG BERJAYA

silversarina said...

Selamat Hari Ibu !!

Yan said...

thanks kak yong..
selamat hari ibu...

Rai said...

tenkiu kak yong..selamat hari ibu..

rizza said...

terima kasih

Mamasyaza said...

thank you kak yong...selamat hari ibu to you

ummiluqman said...

kak yong, saya org br dlm ber blogging ni. camni nak amik bunga tu..save n masuk dlm blog kite eh.. selamat hr ibu tq kak yong

su said...

mekaseh kak yong...su hargai sgt2 pemberian kak yong...

syahadah said...

thank kak yong...
nanti saya hambik..tepek...bior wangi blog saya

nadnye said...

kak yong.. saya ,ambil.. tq

mamaDhea said...

mekaseyy kak yong..
selamat hari ibu.. ;;)

MaMaMi said...

Salam,

Tima kaseh kak yong
Selamat menyambut hari ibu :X

reen said...

SALAM..
SELAMAT HARI IBU...
MOGA BBHAGIA SELALU...

Ibu Aqil-Aqilah said...

salam kakong thanks ya.. Ibuani dah amik hadiah from u..

syareena said...

slamat ari ibu 2

kakyong said...

salam syareena,

terima kasih sudi menjengah ke Catatan Ibu.. Selamat hari ibu juga.

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .