Sunday, May 10, 2009

Home » » 125 sesi menepek award.. part 1

125 sesi menepek award.. part 1

Pada minggu lepas, penghujung April 2009.. kakyong menerima banyak award daripada kawan-kawan.. tapi satu pun belum kakyong sempat tepek lagi. Sampai ade yang bertanya, kat mana kakyong tepek award dia...

Maaf yer.. bukan sengaja tak nak tepek.. harap faham lah yer.. kakyong update entri blog 1 hari 1 kali jer.. cuba-cuba juga nak update beberapa entri sehari tapi selalu jer ade gangguan dari anak-anak...

okay, jom tengok award-award yang diterima daripada kenalan2 yang mengingati kakyong. *bukan bodek yer.. * award2 yang diterima walau pun sudah berkali2 diterima, sangat kakyong hargai, kerana hanya award/hadiah dapat diberi sebagai tanda ingatan dan perhargaan perkenalan di alamaya blogging ni...

dari PutraMama

PutraMama ~ ibu kepada Fawzan yang baru berusia 7 bulan...

sila ke url di bawah untuk dapatkan kod

UmmiAbqari ~ hmmm.. kakyong masih belum dapat kenal background UmmiAbqari ni.. heehheehh..maafkan daku.. sefaham kakyong dia punya seorang anak nama Hadi.. umur brp tidak diketahui.. *daku tidak jumpa ticker, *.. #buat ibu2 yang punya anak, adalah molek jika ade ticker di blog.. lebih mudah kenalan blog tahu status ibu & anak2...# *cadangan kakyong jer.. * UmmiAbqari ni dulu penah belajor di USIM (masa tu masih KUIM lagi)

dari UmmiHakimIman & MamaERfan

UmmuHakimIman ~ blog dia ni private.. so saper yg dia tak invite tak leh lah kot nak g jengah blog dia...

MamaErfan ~ ibu muda, mama kepada Erfan yang berusia 10 bulan

dari Ina - DiariHatiku 1976

Ina DiariHatiku 1976 ~ seorang isteri yang masih berusaha untuk menjadi seorang ibu.. meh sesama doakan beliau, semoga usaha-usaha beliau & suami menjadi nyata & dapat menimang cahayamata.

Dengan ini untuk sesi menepek award part 1 ni.. kakyong ingin memanjangkan semua award2 ini kepada semua followers & kenalan maya kakyong... sesiap jua yang singgah & membaca entri ini, SILA lah ambil ya.. usah malu2...


kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

6 kawan ibu yang hebat:

Mamasyaza said...

betul tu su pun macam tu la..kalo nak buat entry tu mesti la anak2 sumer dah sleep baru boleh buat. slalunya dlm pukul 11.30pm ke atas. kalo kat ofis tu sempat le gak kdg2

AbQar|'s said...

ehehe..segan lak saye kak yong meng'glam'kan namer saye dlm blog canggih kak yong nih..akceli..dulu penah wat ticker hadi..pastu..tuka layout..sumer hilang..bukan tak ingat nk buat smula...tapi kadang luper...time punyer byk masa..internet plak takde...anyway..mohon tunjuk ajar..ku masih baru lam dunia maya ini..masih lg meng'explore dan men'try n error...ku hargai teguranmu wahai kakak...:x

kakyong said...

salam,

mamaSyaza ~ skrg ni masa nak menulis semakin agak terhad.. sejak Aliya dah mula berdiri & nak bertatih2 ni semakin galak plak dia... si Anis plak baru dpt mulut.. jadi dia asyik dok nak itu ini.. kalo ibu tak nyahut, selagi tu la dia akan panggil.. & now 2-2 dah pandai berebut ibu, saling jeles2.. apatah lagi fikri yg semakin byk bertanya...;)) so kalo nak ngadap laptop & anak2 plak dok nyendeng... hmm, memang tak leh nak nulis.. kekdg menaip pun salah eja.. lain yg di pk, lain yg ditaip... :p

kakyong said...

UmmiAbqari
~ blog kakyong ni bese jer.. mana le canggih.. bahkan sejak ramai kawan2 ni, terasa semakin lebih liabiliti.. liabiliti nak menjengag blog kwn2.. heheh :D
la ni kakyong tgh tunggu turn utk di'review' oleh mombloggersplanet.com , hrp2 lepas review dpt le improve kan lagi blog ni & buang 'sampahsarap' yg ade dlm blog ni.. ;;)

Hazia said...

Happy Mother's Day!:)

Mama Shinta Musraika said...

salam kakyong..

slamat hari ibu... semoga kakyong akan terus jadi ibu mithali yg akan di kasihi oleh anak-anak di dunia & akhirat..

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .