Tuesday, September 1, 2009

Home » » Contest Di sini kisah coklatku bermula...

Contest Di sini kisah coklatku bermula...

Ibu memang sangat suka makan coklat. Jadi, kali ini ibu nak mencuba nasib sertai contest coklat ni pulak. Manalah tahu ade rezeki dapat coklat free untuk hari raya nanti. Contest ini adalah kelolaan Siti Sifir's Supernova, dan penajanya adalah coklathalal.com dan coklathalal.blogspot

Contest ni ada 2 kategori:
  1. kategori foto
  2. kategori penceritaan
Untuk n3 yang ini ibu nak masuk kategori pertama.. kali ini ibu nak tepek foto Anis lah pulak.. actually ada satu foto Anis makan coklat berlemus.. tapi foto itu sangat lah seksi.. sebab Anis tak pakai baju.. so ibu letak foto yang ini jer lah.



Camana puan sitisifir.. boleh kah macam ini.. tepek saja foto kan.. *ibu yang gediksss*. Link untuk kedua-dua penaja, ibu dah letakkan di Kakyong's bloggerlist, di bawah kategori kedai online.


Kawan2 ibu, meh lah jom join contest ni.. klik jer kat banner coklat tu..tarikh tutup adalah 13 September 2009 11.59 pm

kalo suka dengan n3 ni, sila tekan yer..!!

14 kawan ibu yang hebat:

nza said...

good luck to kakyong...ni nk kena cari gmbar tgh mkn coklat....kak nza suka coklat putih jerrr....

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

alahai Anis cayunk..berlemuih ngn ceklat..msti leh menang neh..gud luck kakyong!

SNAS said...

comel nye Anis mam cekelat mcm tue..
Semoga Menang yer kYong..

miela77 said...

Salam..wah makin banyak contest...pemarkahan x siap lagi weh..dateline bila eh..nanti terlewat lak..huhuhu.. daku dilanda kebizian tahap gaban diawal2 bulan nieh..huhuhu

izan ishak said...

good luck kakyong...!
anis sagt cute walaupun comot makan ceklat...

Nadiah Sidek said...

good luck kakyong! nadiah pun suka coklat tp takde gmbr la...huhu...nk masuk kategori 1 lg mls la pulak :p

Fid said...

anak sapa nih??berlemoihnya tapi hawat berlemoih2 nampak comel juga????

mana mak dia nih??hahaa

kakyong..
pos la sikit! kihkih

anamarza said...

Kak Yong pun rajin join contest eik??? good luck....

ummu_abdullah said...

heheh, comot beno...

msti ske mkn coklat niiiii

Hanz said...

Comot ngan cekelat tandanya sedap sessangat cekelat itu..yes! Anis! Jangan berlumur kat bantal tu udahlah..ekekekekeek

Good luck to Mama Anis! :>

Ummi Salsabila said...

wa..contest cekelat! hadiahnyer cekelat! bestnyer...

goodluck kak yong.uih,comotnyer anis mamam cekelat..:)

ummumishkah said...

Good Luck kak yong.. mudah-mudahan menanglah.. gambar tu so cute!

kakyong said...

kak nza,
meh la join sekali..
coklat putih, kakyong tak brp pandai nak menikmati... :))

e-car,
mekasih.. dah join ker contest ni?

Sadiyana SNAS/Izan/Nadiah/Anamarza/Hanz/UmmiSalsabila/UmmuMishkah,
terima kasih.. Insya Allah, harap2 ade lah rezeki... :D

ummu_abdullah,
memang suka sgt2.. coklat tu kena sorok.. kdg2 sorok kat sayur2 dlm petiais.. kalo nak makan tu, en ayah jer yg boleh handle.. kalo dgn ibu tak berhenti2 nanti dia minta...;)

anamarza,
kakyong bukan Jun/Jul ari tu byk gak masuk contest.. ade lah juga menang sikit2.. bulan Ogos ari tu yg malas sket.. bz tak sempat masa.. :D bulan ni nak memulakan langkah semula..

eila,
cepat2.. kwn2 ku menantikan keputusan nih.. b4 4 sept sila antor.. esoklah kena antor..

Fid,
nak pos apa? :))

hanz,
tu la punyalah malas anak dara ku itu.. jenuh ayah dia sok makan duduk.. dia nak baring gak.. tu sambil tengok woner pet tu... :))

buat semua, meh lah memeriahkan ni..

sebelum tarikh tutup ni, dah berhajat nak masuk utk kategori yg 1 lagi.. sitisifir kata, kalo ade byk foto.. buat n3 byk2.. 1 n3 1 foto.. jom lah, apa lagi...

nadnye said...

sama la kita anis suka coklat...abg uwais dan uzair pun suka... yum..yum...yum

good luck yea anis

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi. Semua catatan @ penulisan juga adalah hak milik peribadi dan pandangan penulis, kecuali dinyatakan sumbernya.

Tidak dibenarkan mengambil tulisan @ idea di sini tanpa kebenaran. Sila minta izin yer kalo nak amik idea @ tulisan di sini.. tapi tolong ler.. usah le amik keseluruhan n3.. penat tau teman memerah otak mencari idea.

Kalo kome main rembat jer n3 teman ni, memang teman tak halalkan.Jika sekiranya teman ade terjumpa mana-mana blog yang menampal tulisan dari blog ini tanpa pernah meminta kebenaran, tuan blog tidak akan teragak2 untuk request supaya n3 tersebut di'remove'.
. .